Veelgestelde vragen:

Vraag 1: zijn er honden toegelaten in de Tuinen ?
Neen, honden zijn niet toegelaten in de tuinen.

Vraag 2: kunnen we cash of met de kaart betalen ?
U kunt cash betalen of mobiel betalen met Payconiq mobiel (betaalapp op uw gsm)

Vraag 3:Hoelang kunnen we in de Tuinen blijven voor een fotoreportage ?
U mag voor een fotoreportage in de voormiddag of namiddag verblijven in de Tuinen van Adegem, let wel, is enkel mogelijk mits reservatie vooraf, picknicken verboden in de Tuinen, na uw shoot kunt u ook via audiotour de Tuinen bezoeken.

Vraag 4: kunnen we iets drinken of eten ?
Ja, de keuken van ‘De Canadees’ is open woensdag tem zondag tussen 12.30-18u, er is een gezellig terras in de zomer, een gras en ligweide en strandstoelen, reserveren kan telefonisch 050/710.666. Op zondag is er een unieke Britse Afternoon Tea met bubbels tussen 14.30-17u, u kunt dit combineren met uw bezoek aan de tuinen, voor kids is dit speciaal aangepast, enkel met reservatie vooraf. 
Meer info: Tea-Room

Vraag 5: mogen er foto’s worden genomen in de Tuinen ?
Ja, doorheen de rondleiding mag u een paar foto’s nemen, wil u graag voor een communiekant, trouwkoppel of zelf een fotoreportage maken, gelieve hiervoor apart te reserveren.
Reserveer telefonisch: 050/710.666 (woensdag t.e.m. zondag 13-17u)

Vraag 6: Kunnen we de tuinen met de ontwerper dhr. Gilbert Van Landschoot bezoeken?
Ja, elke zondag kunt u met dhr. Gilbert Van Landschoot om 14-15.30u en 16-17.30u de tuinen bezoeken, de rondleiding duurt 90min.

Vraag 7: Wij zijn met meer dan 10personen, is dat dan een groep?
Ja, vanaf 10personen is dit een groep en kunt u de tuinen komen bezoeken (woensdag t.e.m. zaterdag) op afspraak. Groepen zullen worden opgesplitst volgens de mogelijke toegelaten coronamaatregelen op het moment van bezoek.

Vraag 8: Kunnen we ook de Tuinen van Adegem zonder gids bezoeken ?
Ja, dat kan, met een audiotour die u kunt downloaden op uw eigen gsm (android/iphone).
Download hier de audiotour vooraf op je eigen toestel: Audiotour tuinen
Bezoeken vrij met audiotour kan van woensdag t.e.m. zondag tussen 13-17u

Vraag 9: Hoe kunnen we reserveren?
Reserveren kan telefonisch op 050/710.666 (woensdag t.e.m. zondag 13-17u) of via het online formulier: PLAN HIER JE BEZOEK

Vraag 10: zijn er trappen in de tuinen?
De tuinpaden zijn aangelegd op kassei, wel is er een speciale mat gelegd zodat u makkelijk met vb. een buggy ook in de tuinen kunt rijden. De Japanse, Engelse en Exotentuin is niet rolstoeltoegankelijk en zijn ook enkel via stapstenen of bruggen die over watervallen gaan toegankelijk. Er zijn voldoende rustbankjes om even te kunnen genieten in de Tuinen.

 

Vandaag herzaaien in de Tuinen

Vandaag zijn we in de Tuinen van Adegem aan het herzaaien met graszaad rond de paardenkastanjeboom, met dank aan de machines van Eliet om grondig te werk te gaan!Benieuwd naar het resultaat binnen een paar weken ! We houden jullie op de hoogte !Tuinen van Adegem Ook een bezoekje plannen binnenkort aan de Tuinen ?…

Verticuteer je gazon !

Vorige week waren we volop het gazon aan het verticuteren om te ontmossen en te verluchten. We werken in de Tuinen met een verticuteermachine van Eliet. Een paar impressies van vorige week in de Tuinen van Adegem !

Plan je bezoek bij de Tuinen van Adegem

Via onze site kun je jouw bezoek plannen: audiotour of met de eigenaar bezoeken, een prachtige fotoshoot… Ook vanaf 9mei (moederdag) zijn er leuke giftboxen te verkrijgen ! Zo is er onze take-away vanaf 9mei (mits reservatie): Britse Afternoon Tea box (2 pers) (scones, gebakjes, chocolade, flesje bubbels, fingersandwiches,…) Pannenkoekbox (15 vers gebakken pannenkoeken, 2…