Veelgestelde vragen:

Vraag: zijn er honden toegelaten in de Tuinen ?
Neen, honden zijn niet toegelaten in de tuinen.

Vraag: kunnen we cash of met de kaart betalen ?
U kunt cash betalen of mobiel betalen met Payconiq mobiel (betaalapp op uw gsm)

Vraag:Hoelang kunnen we in de Tuinen blijven voor een fotoreportage ?
U mag voor een fotoreportage in de voormiddag of namiddag verblijven in de Tuinen van Adegem, let wel, is enkel mogelijk mits reservatie vooraf, picknicken verboden in de Tuinen, na uw shoot kunt u ook via audiotour de Tuinen bezoeken.

Vraag: kunnen we iets drinken of eten ?
Ja, de keuken van ‘De Canadees’ is open woensdag tem zondag tussen 12.30-18u, er is een gezellig terras in de zomer, een gras en ligweide en strandstoelen, reserveren kan telefonisch 050/710.666. Op zondag is er een unieke Britse Afternoon Tea met bubbels tussen 14.30-17u, u kunt dit combineren met uw bezoek aan de tuinen, voor kids is dit speciaal aangepast, enkel met reservatie vooraf. 
Meer info: Tea-Room

Vraag: mogen er foto’s worden genomen in de Tuinen ?
Ja, doorheen de rondleiding mag u een paar foto’s nemen, wil u graag voor een communiekant, trouwkoppel of zelf een fotoreportage maken, gelieve hiervoor apart te reserveren.
Reserveer telefonisch: 050/710.666 (woensdag t.e.m. vrijdag 10-12u)

Vraag: Wij zijn met meer dan 10personen, is dat dan een groep?
Ja, vanaf 10personen is dit een groep en kunt u de tuinen komen bezoeken (woensdag t.e.m. zaterdag) op afspraak. Groepen zullen worden opgesplitst volgens de mogelijke toegelaten coronamaatregelen op het moment van bezoek.
Wenst u een gids betaald u €25/groep.

Vraag: Wanneer zijn de Tuinen te bezoeken?
Van woensdag t.e.m. zondag tussen 13-17u, u kunt vrij bezoeken op een audiotour downloaden op uw eigen gsm (android/iphone). Download hier de audiotour vooraf op je eigen toestel: Audiotour tuinen

Vraag 9: mogen we vooraf reserveren?
Reserveren kan telefonisch op 050/710.666 (woensdag t.e.m. vrijdag 10-12u)

Vraag 10: zijn er trappen in de tuinen?
De tuinpaden zijn aangelegd op kassei, wel is er een speciale mat gelegd zodat u makkelijk met vb. een buggy ook in de tuinen kunt rijden. De Japanse, Engelse en Exotentuin is niet rolstoeltoegankelijk en zijn ook enkel via stapstenen of bruggen die over watervallen gaan toegankelijk. Er zijn voldoende rustbankjes om even te kunnen genieten in de Tuinen.